Shape1

DOBRODOSLI U ENERGOTECH
Shape1
Recycle

O nama

O ENERGOTECH

Energotech je firma koja preko 35 godina sistematski razvija i snabdjeva tržište s najboljim rješenjima grijanja za različite potrebe. Zadnje vrijeme jača svijest za korištenje energije na racionalan način, čime se doprinosi zaštiti okoliša i negativnog utjecaja na klimu, smanjenjem emisije štetnih plinova u atmosferu (CO2 / efekt staklenika).  

Energotech je imao za uzor sunce, kao najbolji i najstariji izvor grijanja, te se specijalizirao na istom principu grijanja: stropno grijanje, infra grijanje, električno grijanje, tj. različiti tipovi sistema isijavajučeg grijanja. Primarno griju čvrste površine, kao pod, zidove, inventar, ljude itd, umjesto zrak, i daju blago i prirodno grijanje, visokog komfora u zoni boravka, s uštedom energije cca 25- 50%. 

Energotech grije danas sve vrste objekata od malih kupaona/WC-a, do najvećih industrijskih i sportskih hala, s visinama od cca 2 - 40 metara. Garantiramo Vam niske troškove grijanja, bez troškova održavanja, uz povečanje komfora grijanja i miljea u zoni boravka, za one koji žive i rade u njemu.

SA ČIME SE BAVIMO?

OKREČEMO SVIJET NAGLAVAČKE
TOPLINA NE IDE PREMA GORE, ALI TOPLI ZRAK DA

Energo grijači rade na istom principu kao i sunce. To znači da visoki stropvi ne predstavljaju bilo kakav problem, jer Energo grijači griju površine a ne okolni zrak.

Tako osiguravamo prirodno, cjelovito, komforno grijanje, bez hladnih zona ili propuha, a pružamo zdrav, učinkovit i ekološki potpuno riješen sustav grijanja.

  • EnergoInfra Industry - Optimal use of energy!

  • EnergoAqua - Reliable and efficient heating system!

  • High ceiling and warm floor - EnergoStrip makes it possible!

  • EnergoAqua is energy efficient and frees wall and floor spaces